Senieji Rūsiai | Karštieji patiekalai
15936
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15936,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Karštieji patiekalai

  • Specialus šefo pasiūlymas: kasdien šviežios žuvies patiekalas

    Apie žuvies rūšį ir kainą teirautis padavėjo

    0
  • Lašišos filė su morkų – pankolių kremu

    Česnakiniai cukinijų šiaudeliai, baltieji grikiai su brokoliais

    11.80€
  • Sterko filė su salierų muslinu

    Migdolų užpilas, marinuotos, keptos morkos, “Romanesco”, bolivinė balanda

    10.80€
  • Rausvasis tunas su “Wasabi” padažu

    Su daržovių ir krevečių suktinuku, ryžių popieriuje

    15.50€
  • Anties krūtinėlės kepsnys su batatų koše

    Marinuoti baltieji šparagai, figos, mėlynių padažas

    14.50€
  • Vištos krūtinėlė, įdaryta pistacijų sviestu

    Su “Cheddar” sūrio padažu, kynva ir kepintais brokoliais, morkomis ir žaliųjų žirnelių ankštimis

    9.80€
  • Keptas ėriuko išpjovos kepsnys

    Su karamelizuotais burokėliais, perliniais svogūnėliais, žaliųjų žirnelių ankštimis, bulvių – salierų kremu

    15.50€
  • Kiaulės išpjovos medalionai su voveraitėmis

    Vyšniniai pomidorai, žaliųjų žirnelių ankštys, bulvių “čipsai”

    10.50€
  • Keptos jautienos juostelės

    Su traškiomis daržovėmis ir juodojo sezamo sėklomis

    14.50€
  • Jaučio išpjovos didkepsnis su Foie Gras

    Su karamelizuotais česnakais, keptais pomidorais ir bulvių lazdelėmis

    24.00€
  • Liepsnojantis ,,Rūsių” jautienos didkepsnis

    Firminis restorano jautienos kepsnys, kurio baigiamąjį (ir efektyviausią!) paruošimo etapą atliksime prie Jūsų staliuko

    25.00€